luni, 7 iunie 2010

Incepe de aici. Acum.

Daca tot faci un prim pas, fa-l corect. E simplu. Gasesti la domnideromania un pachet complet pentru baza garderobei tale: un prim costum, o pereche de pantofi si o camasa alba. Le poti cumpara incepand de astazi.  Cadou: o curea asortata si o batista pentru buzunarul de la piept. Pret promotional pachet: 1900 RON .


Tot ce trebuie sa faci e sa lasi datele tale (inclusiv date despre conformatia corpului, ocupatia, masura costumului, a pantofilor si a camasii) si iti voi raspunde in cel mai scurt timp.



Despre ce si cum vei alege vom face o discutie separata. Totul va fi pus la punct in cele mai mici detalii.

Te astept cu solicitari si intrebari la domnideromania@gmail.com  



Fa acest prim pas in up-gradarea garderobei personale.




2 comentarii:

  1. S-a implinit un an de cand vizitez constant blogul si cam tot atat de cand imi aleg hainele numai dupa regulile prezentate aici. Conluzia: foarte greu! Initiativa si rezultatul insa, sunt de exceptie, alte cuvinte chiar sunt de prisos.
    Vad tot mai des reclame Alexandru Sucu, Tudor Personal Tailor si fiind obisnuit cu "stilul romanesc" de a face lucrurile, nu ma pot abtine sa cer o parere despre costumele realizate de acestia, poate chiar un articol in viitorul apropiat.
    Va salut cu tot respectul si va doresc toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sunt de acord. Haine decente calitativ in Romania se gasesc relativ greu. Dar exista solutii - una dintre ele ar fi sedintele alaturi de un personal-shopper: iti compun o garderoba corecta si bugetul ramane la cote decente. Practic acest serviciu impreuna cu o suma de clienti de ceva vreme si pot spune ca rezultatele si scopurile atinse in aceste sedinte sunt mai mult decat pozitive.

    Despre brand-uri locale sau externe voi comenta in limita apetentelor personale. Nu vei regasi pe domnideromania blamari sau judecati negative. Clientul satisfacut sau, dimpotriva, nesatisfacut de produs sau servicu ramane supremul judecator.

    RăspundețiȘtergere