vineri, 11 iunie 2010

Sortul de plaja

Daca tot pleci in week-end la mare, adu-ti aminte ca doamnele ti-au tot repetat an de an ca nu le plac purtatorii de chiloti pe plaja. Sunt dizgratiosi. Incearca sortul de plaja. E cu totul si cu totul, altceva.


In alte teritorii, hai sa spunem California, Florida, daca te-ai prezenta la plaja in chilot de plaja, ai fi aratat cu degetul. Nu pentru ca nu ti-ar sta bine, ci mai degraba pentru ca un chilot etalat la plaja, inseamna ca apartii comunitatii gay.


Daca mai vrei argumente, adu-ti doar aminte ca statul la laptop, regimul alimentar dezordonat, telecomanda, sedentarismul pronuntat, nu te-au adus la stadiul de Adonis.Sortul, mai ales cel colorat sau in diverse imprimeuri va reusi sa mai corijeze eventualele kilograme in plus.Nu uita prosopul, slapii, crema cu factor mare de protectie si bunul simt. Nu mai mesteca seminte. Vei fi inchis la culoare doar pentru trei luni. Nu inseamna ca esti de-al lor. 


3 comentarii:

 1. I'm sorry, nu voi purta gogosari la plaja in veci. Pe langa faptul ca ma simt de parca m-a aruncat cineva imbracat in apa, inot la greu cand dau de apa, iar sortul feels like shit.
  Prefer asa
  http://www.dnaindia.com/img/1399860.jpg
  chiar daca niste minti defecte ar considera asta un accesoriu gay. Burtoaca e disgratioasa si in gogosari si in tanga.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, regulile vestimentare au legaturi directe si cu simtirea de bine a individului.

  In acest caz, in urma informatiilor afisate, formarea celor doua tabere de sustinatori e de la sine inteleasa.

  RăspundețiȘtergere