vineri, 20 august 2010

Mai bogat si mai frumos in trei ore!

Nu pot sa las avalansa de solicitari neonorata. Asa ca, de astazi, domnideromania te vrea mai bogat si mai frumos.Intru infrumusetare si imbogatire, domnideromania iti ofera urmatoarele:


1. Evaluarea garderobei personaleServiciu pus la dispozitie de achipa domnideromania spre a corija si completa elementele pe care le ai in acest moment in garderoba.

Sedintele se efectueaza la adresa unde este situata garderoba ta si dureaza intre 3 si 4 ore. In urma sedintelor va rezulta o suma de elemente ce vor fi inlaturate si impachetate spre a fi donate.

Golurile din garderoba vor fi completate cu elemente noi, individualizate pe masura si ocupatia ta.

Cost pentru o sedinta: 500 RON

2. Sedinte de personal shoppingDomnideromania cunoaste locurile unde, cu un buget redus, se pot face cumparaturi spre innoirea garderobei personale.

Fie ca e vorba da camasi, costume sau pantofi, specialistii nostri iti vor fi alaturi.

Sedinta dureaza de la 4-5 ore, pana la 8 ore.

Pret : de la 500 RON

3. Coaching one to one


Sunt sedinte de pana la 3 ore in care se analizeaza intr-o discutie fata in fata stilul la care trebuie sa ajunga cel ce doreste o upgradare in plan personal sau profesional.

In functie de fiecare caz, se poate suplimenta cu elemente vestimentare individualizate sau cu sedinte de proba pentru diverse stiluri.

Pret: de la 300 RON / sedinta.

4. Corporate coachingPachet adresat companiilor si corporatiilor ce doresc plus valoare la nivelul imaginii angajatilor sai.

Pachetul cuprinde workshop-uri pe teme specifice, agreate de comun acord sau conferinte de o zi intreaga (10 - 18), in care se face o trecere completa si o descriere amanuntita a tuturor elementelor vestimentare masculine pe care le cuprind aparitiile publice.

Pret: pret la cerere

5. In curand:Podcast-uri si Ebook-uriPe tema vestimentatiei masculine vor apare in curand, sub marca domnideromania, inregistrari ce-ti vor fi la indemana si te vor ajuta in toate situatiile sociale in care vei ajunge. Va fi nevoie doar sa apesi play.

Pret: pret la cerere

Solicitarile pentru oricare din serviciile expuse anterior se pot trimite la domnideromania@gmail.com.

* Serviciile oferite sunt valabile in Bucuresti si zona limitrofa incepand cu 20 august 2010. Pentru solicitari in tara, relatii pe mail.

Un comentariu:

  1. Bună, vă urmăresc de ceva vreme, îmi place ceea ce scrieţi, păcat că nu sunteţi prin vest, v-aş contacta la o şedinţă, aşa, rămâne să învăţ tot de pot de aici, şi să aplic într-un viitor apropiat.

    Eu personal (lucrând în domeniu it) va recomand sa inregistrati un domeniu propriu, deja deveniţi încet încet un brand, o temă profesională (www.themeforest.net de ex conţine multe teme profesionale, la un preţ decent) şi să personalizaţi experienţa la maxim.
    Aveţi un potenţial mare, şi ar fi păcat.
    Mulţumesc, o zi plăcută să aveţi.

    RăspundețiȘtergere