luni, 11 octombrie 2010

Moda inverno 2010

Moda inverno 2010 scria acum 10 luni, cu litere de o schioapa, pe toate canalele de profil din tarile vorbitoare de limba spaniola.  Iar afisele mari din vitrina iti faceau inca de atunci cu ochiul.

Stilul nerd


La cum vad previziunile, iarna va sa se intampla lunga si grea. Nu c-ar fi de urmat, dar imi plac vectorii trasati pentru acest sezon, dat fiind faptul ca se inspira din momente clasice ale vestimentatiei masculine.

Stilul cowboy

Moda ramane in continuare ceva ce se consuma, daca nu instant, macar la fiecare cinci minute. Viteza fenomenului incepe sa se apropie de viteza informatiei lansate pe retelele sociale. Iar marile nume incep sa inteleaga puterea retailului si se alipesc, rand pe rand, retelelor internationale.

Tarii modei coboara printre oameni, iar factorii alegerii de catre client ai unei tinute sau alteia tind spre zone ce nu mai pot fi stapanite de departamentele de marketing. Vom numi fenomenul "prima descalecare" si-i vom urmari, de pe margine efectele.

Stilul gangster

Nu stiu ce-ai puta adopta ca stil din tinutele propuse, dar poti vota. Numaram la sfarsit si desemnam stilul castigator al sezonului care va sa vina.

2 comentarii: