joi, 12 august 2010

Sandale si sosete?? Obscen!!!

Nu e vorba astazi despre lectii, probabil, demult invatate. E vorba doar de a recapitula si a statuta cu toata puterea ca SOSETELE SI SANDALELE (SAU PAPUCII) NU SE POARTA IMPREUNA.Suma de motive e una destul de larga, dar facem referire la doua elemente: estetica si confortul. Estetica, in varianta ei necreionata corect, dauneaza grav sanatatii tale si celor dimprejur. Vizual, cel putin.

Confortul, pe de alta parte, in aceasta perioada torida e un must. Sandalele si papucii pe care ii porti au ratiunea de a-ti lasa pielea piciorului sa respire. De aceea sunt decupati, de aceea au barete.

Fara doar si poate, unii vor da din colt in colt, sustinand ca sunt momente in care, poate, nu sunt zariti si au voie la desfasurarea acestei obscenitati.

Ei bine, aceasta combinatie nefericita nu se poarta nici acasa,nici la birou,nici la costum,nici in gluma,nici in serios,nici daca mi se propune ostentativ,nici la o partida de golf,nici cand duc gunoiul,nici daca voi avea urmasi.Nu. Nu voi purta aceasta combinatie. Nicaieri. Niciodata.

Iar pentru cei din trafic, ce presupun fericiti ca nu le-am zarit picioarele, poftiti un nou indicator. Bine ar fi sa se lase cu amenzi.

2 comentarii:

  1. Mie mi se pare ca sandalele sunt complet neigienice. Pe de o parte te murdaresti pe picioare, inevitabil in oras, iar pe de alta in cazul unor probleme de miros acesta ajunge mult mai repede la cei din jur. Asa ca as zice ca nu se poarta sandale deloc. Apoi papucii de casa de tipul acesta se poarta fara ciorapi? http://sp2.ro/5e3406

    RăspundețiȘtergere
  2. Absolut de acord. Faceam doar o descriere dupa natura trista ce ne inconjoara. Si prin postul de fata, incercam sa corijez. Atat.

    Papucii care mi-au fost indicati de tine, nu i-as achizitiona. Stiu ca sunt caldurosi si foarte comozi. Prefer alte modele.

    Da, prefer papucii fara ciorapi. Pentru, cel putin, ratiuni igienice: piciorul inmanusat in ciorap o zi intreaga, trebuie lasat sa "respire", macar acasa.

    RăspundețiȘtergere