luni, 21 decembrie 2009

Intrebari de peste zi


Voi traduce in cuvinte gesturi de fiecare zi despre cum ma asez in fata garderobei personale si ii arunc semne mari de intrebare. Asta?...sau asta si asta.....sau astea doua...nu, mai bine asta albastra si gata. Si pantofii? De la ei trebuia sa incep. Iar si iar.

Unde gasesc orientarea? In vitrinele multicolore? Nu. La critici, in reviste? Nu. In istoria modei? Poate, dar prea vast. Tendinte? Un termen fad, dar respectat. Unde, deci? La terasele din oras? Nu, azi e frig si sigur sunt inchise. Poate la cafenele, in cluburi? Acolo, totul e trecator. Chiar si trecatorii.


Mai bine o iau cu inceputul. De unde incep? Categoric, de la ce posed. Un trup de o oarecare forma si o garderoba. In combinatii de doua, luate cate trei sau patru, fara excese matematice, trebuie sa le potrivesc. Si asa am sa si fac. Si doar ca sa ma bucur de ceva efemer cum e combinatia de texturi si culori.

Da, o sa trecem si pe la "asa da" - "asa nu", si pe la street fashion, si pe la ready to wear, dar nu vom scapa din poveste nici tailored suits, nici oxford shoes.

E o poveste despre atitudine, despre schimbare si despre bucurie. Vom petrece, domnilor, caci voua va sunt adresate scrierile de fata, un pic mai mult timp in fata garderobei spre a descoperi impreuna stilul personal. Fara marca sau nume, uzand la maxim de identitatea fiecaruia.

Ne vom sprijini pe tot ce ne inconjoara, ca oferta vestimentara si vom alege elemente. Le vom impreuna, spre deliciul asistentei si al publicului. Lasand in urma doar semnul elegantei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu