vineri, 12 noiembrie 2010

Nu te mai lauda. Plictisesti.

Dupa un drum indelungat, parcurs vreme de cateva luni, ai ajuns sa incepi a-ti defini un stil vestimentar.


Imaginea incepe sa fie compusa din elemente ce ti se potrivesc pe de-antregul. Vineri si sambata seara au devenit puncte de referinta pentru tine. Vrei sa le arati si celorlalti despre cresterea ta. Nu folosi serile de week-end pentru a explica celor dimprejur cum ai evoluat vestimentar. Afiseaza si atat. Nimeni nu va aprecia vreodata explicatii din afara domeniului sau de activitate.

Ai grija la un aspect major: a sparge gheata sau a raspunde la intrebarea "ce haine porti? sunt de firma?" cu explicatii detaliate, e total deplasat. Gresit intrutotul. Vei cadea cumva intr-o latura gay a conversatiei sau vei fi asociat, pur si simplu, cu un jalnic laudaros.

Intru ideea diplomatiei si a conversatiei de bun gust, incearca sa eviti subiectul: fa pe necunoscatorul, zambeste absent, schimba subiectul.

Iar daca vei primi un: "......ce bine arati astazi! de unde te imbraci?..." din partea unei doamne, intoarce armele, intotdeauna, in favoarea ta: "...nicicand mai bine ca dvs.; luati loc, va rog!.....".

Concluzie: nu te mai lauda. Vei pierde de fiecare data. Lasa, in schimb, imaginea eleganta si bine pusa la punct sa-ti fie avangarda.

Un comentariu: