joi, 8 iulie 2010

Exercitii pentru vacanta

Astazi o sa facem abstractie de date tehnice si de descrieri punctuale. Astazi o sa luam o pauza de la orele de curs si o sa invocam reaparitia soarelui. Nu am alte arme la indemana spre a il invoca, decat o suma de tinute specifice perioadei.



Da, mare parte dintre ele sugereaza o plimbare pe malurile Mediteranei sau prin metropola italiana.



Nimic mai adevarat.



Daca aceste alaturari iti par dificil de abordat incepe cu un exercitiu simplu: o pereche de khaki



si o camasa alba



Functioneaza intotdeauna.

Nu uita de clasicul blazer pe care il poti alatura oricand cu succes pantalonilor de vara.



Aici, in combinatia dintre un blazer sau sacoul unui costum si pantalonii altuia, rezida una din placerile tinutelor barbatesti specifice verii. Individualizarea apare instantaneu avand ca baza de sustinere lucrurile eminamente simple.



 Pentru restul tinutelor de gen, incearca sa pastrezi tonalitati deschise in gama de culori abordata.



Ca totul sa fie dus la un nivel superior de rafinament, innobileaza tinutele cu accesorii de calitate. Imi vine in minte cel putin o duzina de perechi de pantofi ce se desfasoara elegant in toata gama de marouri.



Pledoaria de fata e spre a-ti creiona odata cu citirea ei, noi idei despre a te imbraca adecvat perioadei pe care o parcurgem, iesind cu pretul elegantei, din anonimat.



Si nu ascund nimanui ca dorinta mea e sa zaresc cat mai des imprejurul meu domni ce tind spre individualizarea tinutei, intru descoperirea, in timp, a unui stil personal.

Nu renunta sub nici o forma la exercitiu. Rezultatele se arata mai devreme decat ai crede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu